Selecteer een pagina

Vorm je eigen leven voordat anderen

dat doen! 

Wat heb ik te bieden?

Allereerst veiligheid en vertrouwen en daarnaast deskundigheid en ervaring. Betrokkenheid bij jouw proces is vanzelfsprekend voor mij. In mijn begeleiding maak ik gebruik van verschillende technieken om tot de kern van jouw hulpvraag te komen. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn intuïtieve vermogen. Een greep uit mijn gereedschapskist is: de horoscoop, de numeroscoop, mijn kaarten en schilder- en tekenmaterialen, visualisatie/meditatie, symboliek, beeldtaal, dromen, metaforen, kortom voldoende gereedschap waarmee ik jou kan adviseren en/of begeleiden.

Dit gereedschap is ondersteunend, wanneer je:

 • er aan toe bent om jezelf te ontmoeten
 • nieuwsgierig bent naar je horoscoop/numeroscoop
 • een beroepskeuze-/loopbaanadvies nodig hebt
 • de kunstenaar in jezelf aandacht wilt geven
 • antwoorden wilt vinden via een tarotlegging
 • je afvraagt waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
 • meer wilt leren luisteren naar je intuïtie?
 • eenzaamheid ervaart en perspectief nodig hebt
 • een burn-out hebt en jouw batterij wilt opladen
 • grenzen vervaagd zijn, vergeten zijn, bijgesteld moeten worden
 • uit je jasje bent gegroeid, zowel figuurlijk als letterlijk
 • steeds opnieuw in hetzelfde gat in de weg valt. Lees hier de blog

Werkwijze

Hoe gaan wij van start? We beginnen met een gratis kort kennismakingsgesprek, waarin we inventariseren welke route we kunnen bewandelen, passend bij jouw hulpvraag. Dit kan telefonisch, via de mail of met een kopje koffie/thee, bij mij aan tafel. Wanneer we weten welk route we gaan bewandelen, maken we een vervolgafspraak.

Routes & Trajecten

Route astrologisch advies

Dit is een 1-malige horoscoopduiding waarin je kunt kiezen voor:

–  een geboortehoroscoop (waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe), inclusief de actuele situatie.

–  een jaarhoroscoop, waarin we de ontwikkelingen voor het komende jaar bespreken. Dit loopt van verjaardag tot verjaardag.

–  beroepskeuze-/ loopbaanadvies, waarin we aan de hand van je horoscoop naar talenten, competenties en mogelijkheden kijken, zodat je in staat bent om een gerichte keuze te maken.

–  een relatiehoroscoop, waarmee je elkaar beter leert kennen en begrijpen.

Aan de hand van deze eenmalige consulten is het altijd mogelijk om een coaching traject van 4-6 sessies af te spreken. Hierbij wordt de informatie uit de horoscoop ingezet en gebruikt.

Tarieven

– een horoscoop incl. voorbereiding en consult van 1,5 uur is € 125,- Dit is zowel mondeling als online mogelijk. 

Route coaching

Dit coaching traject biedt ondersteuning bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Door te werken aan je bewustwording met diverse individuele opdrachten, kun je je talenten aanboren en ontwikkelen om je doel te behalen. Hiermee kun je stappen zetten naar nieuwe situaties. Je doel kan gaan over, bv:  omgaan met grenzen, zelfexpressie en creativiteit, verbeteren van je levensstijl, stress-/conflicthantering, assertiviteit, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, etc. In dit kortdurende traject werken we aan je persoonlijke doel en ben je in staat om veranderingen aan te brengen in een bestaande situatie.

Tarief:

een coaching traject van 4-6 consulten is € 60,- per uur. Dit is zowel mondeling als online mogelijk. 

 

Route therapie

Soms is het nodig om dieper in te gaan op een bepaald thema, omdat dit een ander soort  aandacht vraagt. In dit traject werken we op een dieper niveau aan jouw hulpvraag. Deze hulpvraag kan zijn ontstaan door een gebeurtenis vanuit het nu of vanuit het verleden. Je kunt hierbij denken aan thema’s als: laag zelfbeeld, eenzaamheid, zielenpijn, sombere gevoelens of gedachten, burn-out, rouw- en verlies, omgaan met chronische klachten, etc. Omdat je intensiever bezig bent met je proces, vraagt dat meer tijd en aandacht van jou. Bovendien zijn de consulten wat frequenter, bv 1 x per week/14 dagen. 

Tarief:

een therapieconsult van 1,5 uur is € 75,- .  Wanneer dit traject financieel voor jou bezwaarlijk is, neem dan contact met mij op.

Aanmeldingsformulier

error: Inhoud is beveiligd